Services

Beskyt din opfindelse med et patent

Services

I et konkurrencepræget samfund som vores, er der mange produktudviklere og udbydere på stort set alle tænkelige vareområder. Hvis man gør en opfindelse, er det derfor vigtigt at få den patenteret, hvis ikke den skal udnyttes af andre. Man skal altså beskytte sin opfindelse.

Dansk og international patentering er et centralt forretningsområde for PatentKontor. Med kompetencer inden for kemi, biologi, hardware, elektronik, sensorer, chipdesign, GSM teknologi, mikroelektronik mv. har vi forudsætningerne for at forstå og arbejde med komplekse problemstillinger, der har patentpotentiale.

Processen begynder oftest med en indgående undersøgelse af, om der findes lignende patenter allerede. Dernæst gælder det patentkravene, der er alfa og omega for et vellykket patent, så en opfindelse er beskyttet. Her er selv den bedste opfinder på tynd is uden en erfaren partner på området.

Kontakt PatentKontor
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Har du har en konkret opgave du gerne vil diskutere, eller hvis du har spørgsmål vedrørende patentering, licensering, IPR og lign., er du meget velkommen til at sende os en e-mail eller ringe.

Andet end patentansøgninger

Vi laver også designbeskyttelser & varemærkebeskyttelser. Vi hjælper dig gerne med at søge i DK eller som mange gør, i EU og i resten af verdenen.

Ring eller skriv for nærmere information.